Ook Kroon Bouwprojecten kiest voor Elia Webdesign

07-06-2020

By

Sebastiaan Gouw

Vorig jaar ben ik met Denny Kroon, eigenaar van Kroon Bouwprojecten in contact gekomen voor de verbouwing van ons Guesthouse. Hij heeft daar zijn vakmanschap laten gelden en ons erg geholpen door de moeilijkere klussen uit handen te nemen.
Het begon met het aanpassen van de dakconstructie, echter bleef het daar niet bij. Nadat ik gezien en ervaren had hoe netjes en snel Denny werkt, heeft hij ook een groot deel van de aftimmering gedaan.
En ja, als we dan toch bezig zijn, ook de badkamer werd ook nog even betegeld.

Tijdens het werk werd er uiteraard ook gesproken over de website van Kroon Bouwprojecten en alles daaromheen.
Als snel kreeg ik van Denny de opdracht om de website opnieuw op te zetten en daarbij ook de hosting en het onderhoud te regelen.
We zijn daarna begonnen om samen te bepalen wat de uitstraling van de website moest worden en ik ben gaan bouwen.

Ondertussen bleef het niet alleen bij de website, maar zat ik ook regelmatig bij Denny op kantoor om hem te helpen met zijn overige computer zaken, zoals aanpassingen aan de factuurlay-outs tot het beter gaan gebruiken van office applicaties.

Na een aantal keren samen sparren over de lay-out, de kleuren en het lettertype, heb ik de website klaargezet in concept. Dit concept hebben we samen doorgenomen en ook een uitgebreide uitleg gegeven hoe straks de website voorzien kan worden van van nieuwe teksten en foto's. Ik vind het namelijk belangrijk dat dit zoveel mogelijk door de klant zelf gedaan kan worden, zodat de klant zelf invloed blijft houden op het budget en aanpassingen kan doen op het moment dat het hem/haar uitkomt.

Eerst werd de email verhuist en ik heb daarbij ondersteund bij het opnieuw instellen van de email. Daarna was het tijd om de website live te zetten.
Zie hier het resultaat! We zijn er beide erg blij mee.
Neem gerust een kijkje op de nieuwe website kroonbouwprojecten.nl of breng een bezoekje aan de Facebook pagina van Kroon Bouwprojecten.

© Copyright 2018 - Elia Webdesign - All Rights Reserved - Elia Webdesign is een handelsnaam van Elia Fotografie
homeenvelopesmartphone