Elia Webdesign, de start

01-09-2018

By

Sebastiaan Gouw

Begin April 2018 ben ik samen met mijn partner, Elvira van de Putte, gestart met Elia Fotografie.
Fotografie is voor ons allebei een passie, waar we graag mee bezig zijn. Om anderen hier ook van te laten genieten, hebben wij Elia fotografie opgestart.
Met veel plezier heb ik de website van Elia Fotografie gebouwd. En ik merkte dat ik meer voldoening haal uit het bouwen van websites, dan het fotograferen van mensen. Dit laat ik dan ook graag aan mijn partner over.
Ik kreeg veel positieve feed-back op de website. Dit was vanzelfsprekend erg leuk om te horen.

Zonder dat nu direct de focus op het bouwen van nieuwe websites lag, kreeg ik al snel een eerste aanvraag binnen. Saskia te Kampe van “Coaching Mens en Paard” wilde graag een nieuwe website en vroeg mij deze te bouwen.
Dit zette mij aan het denken. Bouwen wilde ik wel, maar wat wilde ik precies aanbieden?  Alleen een website of ook de hosting? En wilde ik eenmalig iets opleveren of wilde ik ook verdere service bieden?

Verschillende ideeën kwamen in mij op en de plannen werden gemaakt. Er is uitgekomen dat ik graag zelfstandige ondernemers wil helpen om een mooie website voor hen te bouwen en indien gewenst wil ik ze ook helpen met de hosting, de fotografie en verdere service. Om mijn plannen vorm te geven heb ik 1 September 2018 Elia Webdesign opgestart en ben ik verder gegaan met het bouwen van mooie nieuwe websites.

© Copyright 2018 - Elia Webdesign - All Rights Reserved - Elia Webdesign is een handelsnaam van Elia Fotografie
homeenvelopesmartphone