Eerste website live!

15-12-2018

By

Sebastiaan Gouw

Het is zover, de eerste klant website staat live!!!

Nadat Saskia te Kampe van “Coaching Mens en Paard” mij afgelopen zomer vroeg een nieuwe site voor haar bedrijf te bouwen, zijn we samen in gesprek gegaan over haar wensen. Tijdens deze intake is duidelijk geworden wat zij belangrijk vindt qua uitstraling van haar website en wat zij met haar website wilde bereiken. Aan de hand van dit gesprek en voorbeelden van kleurstelling, lay-out en lettertype, kon een eerste start gemaakt worden.

Omdat er behoefte was aan foto’s die goed aansluiten bij de website, heeft Saskia ervoor gekozen om de fotografie te laten doen door Elvira van Elia Fotografie.
De foto’s konden zo snel en in het juiste formaat ingepast worden in de website.

Nadat het eerste concept opgeleverd was, is er een tweede gesprek geweest met Saskia om samen de puntjes op de i te zetten.

En toen de laatste aanpassingen gedaan werden, was de eerste klant website een feit!

Saskia, bedankt voor het vertrouwen om als eerste  klant bij Elia Webdesign te komen.
Het was prettig samen te werken en voor mij een leerzame eerste opdracht.

Website          : www.coachingmensenpaard.nl
Facebook       : coachingmensenpaard

One comment on “Eerste website live!”

  1. Hallo Sebastiaan en Elvira, super bedankt! Jullie stonden open voor mijn ideeen en wensen en gaven suggesties en tips daar waar nodig. Elvira, het voelde zo vertrouwd bij het maken van de foto's voor de website, dat ik mezelf kon zijn. Iets wat heel belangrijk is om sprekende foto's te krijgen. De prettige uitleg van Sebastiaan over alle vragen die ik stelde over de website en hoe ik straks zelf tekst of foto kan bewerken, vond ik erg fijn. En ik heb wat vragen gesteld als digitale leek! Dank voor je geduld en duidelijke taal hierin. Het totale pakket dat jullie bieden is een uitkomst voor iedereen die in een korte tijd een professionele website wenst. Een aanrader om contact met jullie op te nemen. Ik wens jullie heel veel succes toe! Grt Saskia

© Copyright 2018 - Elia Webdesign - All Rights Reserved - Elia Webdesign is een handelsnaam van Elia Fotografie